همزمان با روز ملی هوای پاک انجام شد؛

برگزاری مراسم پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه در محوطه پردیس شوکت آباد

۲۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۶۷۱۵ اخبار ستادی
مراسم پیاده روی همگانی ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰ از مقابل سازمان مرکزی تا محل مزار شهید گمنام دانشگاه در مسجدامام جعفرصادق(ع) برگزار شد.
برگزاری مراسم پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه در محوطه پردیس شوکت آباد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم پیاده روی همگانی ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه 29 دی 1400 از مقابل سازمان مرکزی تا محل مزار شهید گمنام دانشگاه در مسجدامام جعفرصادق(ع) برگزار شد. مراسم پیاده روی همگانی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، مدیریت تربیت بدنی، مدیریت سبز و مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی برگزار شد.
در پایان این مراسم ضمن گرامیداشت این روز توسط دکتر زنگویی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از همکارانی که در طول سال از دوچرخه جهت حمل نقل استفاده می‌نمایند تقدیر شد. دکتر مقرنسی، دکتر احمدی بروغنی، دکتر رستمی‌نژاد، مصطفی حداد، حمید سیف الهی مقدم، اصغر ابتهاج و سید مجتبی حسینی افرادی هستند که در طول سال از دوچرخه جهت حمل و نقل استفاده می‌نمایند.
همچنین در بین حاضران، مراسم قرعه کشی انجام شد  که بر این اساس سید حامد حمیدزاده، محمود زارعی، محمدحسین صالحی، مهدی آزادمهر و نازیلا دیوانی، آسیه قاسمی، خانم ملکانه و زهرا قوامی برندگان این قرعه کشی بودند.