آغاز به کار غرفه دستاوردهای دانشگاه بیرجند در نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی ایران

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۹:۲۷ کد : ۱۷۳۸ اخبار دانشگاه

همزمان با افتتاح نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله  انقلاب اسلامی در محل نمایشگاه بین المللی بیرجند غرفه دستاوردهای دانشگاه بیرجند آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سامان فرزین سرپرست روابط عمومی دانشگاه با معرفی این غرفه گفت: تعدادی از دستاوردهای دانشگاه در طول 40 سال فعالیت علمی، آموزشی و تربیتی این نهاد علمی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.
امروز چهارشنبه 10 بهمن 97 تعدادی از رؤسای دانشگاه ها، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، و معاون عمرانی استانداری خراسان جنوبی از غرفه دانشگاه بازدید و در جریان 40 سال فعالیت بی وقفه دانشگاه قرار گرفتند.