انتصاب معاون آموزشی دانشگاه صنعتی بیرجند

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۶ کد : ۱۷۷۳ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، طی حکمی از سوی دکتر سیدحجت هاشمی ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند، دکتر سیدمحمد حسین سیدکاشی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند به سمت معاون آموزشی دانشگاه صنعتی بیرجند منصوب گردید.

دکتر سیدکاشی دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند است و دارای مدرک دکتری مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید از دانشگاه تربیت مدرس تهران می باشد.

از سوابق اجرایی دکتر سیدکاشی می توان به استاد مشاور فرهنگی انجمن علمی مکانیک، مدیر گروه مهندسی مکانیک، معاون اموزشی دانشکده مهندسی اشاره نمود.

همچنین چاپ 42 مقاله علمی در مجلات معتبر داخل و خارج کشور و ارائه 39 مقاله کنفرانسی معتبر داخلی و خارجی، عضویت در هیات تحریریه مجله بین المللی (ISI) Metals and Materials International، عضویت در هیات تحریریه مجله Transactions of Materials Processing  و پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 1396 از جمله سوابق علمی ایشان می باشد.

جناب آقای دکتر سیدکاشی

انتصاب شایسته جناب عالی را به سمت معاون آموزشی دانشگاه صنعتی بیرجند تبریک عرض نموده و برای شما بهروزی، تندرستی و توفیق روزافزون مسألت می نماییم.

روابط عمومی دانشگاه بیرجند