انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان عضو هیأت تحریریه و دستیار سردبیر مجله Internatinal journal of mining and geo_enginerring

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۴ کد : ۱۸۱۰۱ اخبار ستادی
عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان عضو هیأت تحریریه و دستیار سردبیر مجله Internatinal journal of mining and geo_enginerring انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر آریافر، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندس معدن به عنوان عضو هیأت تحریریه و دستیار سردبیر مجله Internatinal journal of mining and geo_enginerring انتخاب شد.
دکتر احمد آریافر از ابتدای سال ۱۴۰۱ بعنوان عضو ھیات تحریریه و ھمچنین دستیار سردبیر( Associate Editor) مجله دانشگاہ تھران با عنوان Internatinal journal of mining and geo_enginerring انتخاب شد۔  این مجله دارای نمایه Scopus می باشد و بصورت فصلنامه منتشر می شود۔ مجله Internatinal journal of mining and geo_enginerring در مورد مباحث مهندسی زمین و معدن و بصورت دو فصلنامه فنی مهندسی به زبان انگلیسی منتشر می‌شود.
موضوع مقالات ارسالی در این نشریه علمی - پژوهشی در ارتباط با اکتشاف معدن، استخراج معدن، فرآوری مواد معدنی، مکانیک سنگ، محیط زیست، آب‌های زیرزمینی، اکتشاف نفت و منابع زمین گرمایی است.