افتتاح اولین نمایشگاه مانایی‌ها

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۸۵۰۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اولین نمایشگاه مانایی‌ها با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند، آغاز به کار کرد.
افتتاح اولین نمایشگاه مانایی‌ها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین نمایشگاه مانایی‌ها صبح امروز دوشنبه 26 اردیبهشت 1401 با حضور دکتر احمد لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل اکبرپور سرپرست معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر علی سعیدی مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت، دکتر هادی فرهادیان مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه، در محل ساختمان مانا 1 آغاز به کار کرد.
در این نمایشگاه 15 تیم از واحدهای مستقر در زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه به معرفی و ارائه خدمات و محصولات خود می‌پردازند.
اپلیکشین جمع آوری پسماند و زباله، تولید محتواهای آموزشی ویژه آموزش مجازی و الکترونیکی، طلا و جواهرات، پکیج زبان انگلیسی، خدمات نرم افزاری، نشر  و تبلیغات، خدمات کسب و کار و کارآفرینی، صنایع دستی و برق از جمله موضوعات و محصولات تیم‌های حاضر در این نمایشگاه می‌باشند.