برگزاری نشست اعضای هیأت رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی با سرپرست دانشگاه بیرجند

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۸ کد : ۱۸۵۴۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
نشست صمیمانه رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، معاونین آموزشی و پژوهشی و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده با سرپرست دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  نشست صمیمانه رئیس، معاونین و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده ادبیّات و علوم با سرپرست دانشگاه بیرجند روز دوشنبه 26 اردیبهشت 1401 در محل سالن شکوه شرق دانشگاه برگزار شد.
در این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته و در حال اجرای دانشکده ادبیات و علوم انسانی ارائه شد و مشکلات دانشکده و حوزه ادبیات و علوم انسانی و راه‌کارهای حل مسائل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.