به مناسبت از سرگیری آموزش حضوری انجام شد:

بازدید سرزده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از خوابگاه‌های دانشجویی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۸۵۴۷ اخبار ستادی
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت از سرگیری آموزش حضوری شامگاه دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ از خوابگاه‌های دانشجویی سرو بازدید کرد.
بازدید سرزده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از خوابگاه‌های دانشجویی

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند به مناسبت از سرگیری آموزش حضوری شامگاه دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱درمجتمع دانشجویی سرو از یکی از خوابگاه‌های دانشجویی بازدید کرد.حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری  در این دیدار به گفتگو با دانشجویان پرداخت  ودر بخشی  از سخنانش گفت: فصل جوانی بهترین فصل زندگی انسان هست و مهم اینست که ازاین فصل با توجه به ورودتان در محیط دانشگاه و حضورتان در جمع فرهیختگان به ویژه اساتید پرتلاش و علاقمند به تربیت و رشد نسل جوان تلاش کنید و بیشترین بهره را ببرید چرا که امام علی علیه السلام میفرماید: فرصت مانند ابراز افق زندگی می گذرد، پس فرصت های خیر را غنیمت بشمارید واز آنها استفاده کنید.در این بازدید به تعدادی از دانشجویان به رسم یادبود هدیه مائده آسمانی «قران کریم» اهداشد.