اخذ مجوز پذیرش رشته کارشناسی مهندسی شهرسازی دانشکده هنر

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۰ کد : ۱۸۹۵۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته مهندسی شهرسازی به صورت حضوری، توسط دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
اخذ مجوز پذیرش رشته کارشناسی مهندسی شهرسازی دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی رستمی نژاد مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه با اعلام خبر موافقت قطعی شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته مهندسی شهرسازی در دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مهندسی شهرسازی با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشتهها صورت گرفته است و مبتنی بر برنامه راهبردی ‏دانشگاه و دانشکده هنر در سال 1404 است.
وی گفت: دانشگاه بیرجند از مهرماه سال جاری در رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر رستمی نژاد ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های همکاران دانشکده هنر بابت پیگیریها و نوشتن طرح‌ توجیهی ایجاد رشته تقدیر و تشکر کرد.