​​​​​​​در هشتمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه انجام شد؛

​​​​​​​انتخاب دبیر هیأت ممیزه و رئیس کمیسیون مهندسی

۲۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۰:۵۳ کد : ۱۸۹۶۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در هشتمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه ضمن انتخاب دبیر هیأت ممیزه و رئیس کمیسیون مهندسی، تبدیل وضعیت استخدامی و ارتقای مرتبه علمی تعدادی از اعضای هیأت علمی مورد موافقت قرار گرفت.
​​​​​​​انتخاب دبیر هیأت ممیزه و رئیس کمیسیون مهندسی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند روز پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ با حضور اعضای حقیقی و حقوقی بصورت حضوری و مجازی در سالن شکوه شرق دانشگاه برگزار شد.
براساس رأی گیری انجام شده در این جلسه دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی بعنوان دبیر هیأت ممیزه انتخاب شد، دکتر حسن فرسی استاد گروه مخابرات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر نیز براساس رأی اعضاء بعنوان رئیس کمیسیون مهندسی معرفی گردید.
شایان ذکر است؛ پیش از این دبیری هیأت ممیزه برعهده دکتر محسن آیتی معاون سابق آموزشی و تحصیلات تکمیلی و ریاست کمیسیون مهندسی برعهده دکتر محمدرضا آقاابراهیمی بوده است.
در جلسه هیأت ممیزه، تبدیل وضعیت استخدامی دکتر عاطفه آجری آیسک عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمد یوسفی عضو هیأت علمی دانشکده علوم ورزشی، دکتر سامان فرزین عضو هیأت علمی دانشکده هنر، دکتر ابوالفضل بیجاری عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکتر حمیدرضا فلاحی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و دکتر علی حسن آبادی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی از پیمانی به رسمی آزمایشی  مورد تأیید قرار گرفت.
تبدیل وضعیت دکتر محمدرضا بخشی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی، دکتر محمدرضا مزگی‌نژاد عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمد اکبری عضو هیأت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر سید ابوذر فنائی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی، دکتر علی بهنام فرد عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی، دکتر روح ا... خانی عضو هیأت علمی دانشکده علوم و دکتر محمد خراشادیزاده عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و آمار از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی مورد موافقت قرار گرفت.
همچنین در هشتمین جلسه از دور پنجم، با ارتقای مرتبه علمی دکتر مهدی خیاط عضو هیأت علمی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی از استادیاری به دانشیاری و ارتقای مرتبه علمی دکتر مهناز کدخدا عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از مربی به استادیاری موافقت شد.