ارتقاء مرتبه علمی و تبدیل وضعیت استخدامی تعدادی از هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۲۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۴ کد : ۱۸۹۶۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در هشتمین جلسه از دور پنجم هیات ممیزه، ارتقاء مرتبه علمی و تبدیل وضعیت استخدامی تعدادی از هیأت علمی دانشگاه بیرجند مورد موافقت قرار گرفت.
ارتقاء مرتبه علمی و تبدیل وضعیت استخدامی تعدادی از هیأت علمی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هشتمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند امروز پنجشنبه 19 خردادماه 1401 به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در هشتمین جلسه از دور پنجم، با ارتقای مرتبه دکتر مهدی خیاط عضو هیات علمی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی از استادیاری به دانشیاری و ارتقای دکتر مهناز کدخدا عضو هیات علمی گروه کامپیوتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از مربی به استادیاری موافقت شد.
در این جلسه، تبدیل وضعیت استخدامی دکتر عاطفه آجری آیسک عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمد یوسفی عضو هیأت علمی دانشکده علوم ورزشی، دکتر سامان فرزین عضو هیأت علمی دانشکده هنر، دکتر ابوالفضل بیجاری عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکتر حمیدرضا فلاحی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و دکتر علی حسن آبادی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی از پیمانی به رسمی آزمایشی  مورد تأیید قرار گرفت.
تبدیل وضعیت دکتر محمدرضا بخشی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی، دکتر محمدرضا مزگی‌نژاد عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمد اکبری عضو هیأت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر سید ابوذر فنائی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی، دکتر علی بهنام فرد عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی، دکتر روح ا... خانی عضو هیأت علمی دانشکده علوم و دکتر محمد خراشادیزاده عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و آمار از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی تأیید شد.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای اعضای هیأت علمی محترم و فرهیخته آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها در کسب درجات علمی بالاتر را خواستار است.

آخرین ویرایش۰۲ تیر ۱۴۰۱