در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

جلسه هماهنگی پنجمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام‌ خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۳ کد : ۱۹۱۴۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه هماهنگی پنجمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام‌ خامنه‌ای (مدظله‌العالی) امروز یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ با حضور تمامی اعضای اجرایی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد.
جلسه هماهنگی پنجمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام‌ خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه هماهنگی پنجمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام‌ خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی و اعضای کمیته داوران و نویسندگان مقالات انتخاب شدند. در این جلسه مقرر گردید؛ به کلیه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های استان، اساتید حوزه و محققین فعال در یگان‌های نظامی و انتظامی اطلاع‌رسانی لازم جهت ارائه مقاله به دبیرخانه همایش انجام شود. آخرین مهلت دریافت مقالات در این همایش 31 شهریور 1401 خواهد بود. همایش مذکور در سه سطح استانی، ملی و بین المللی برگزار می‌شود و بخش استانی این همایش برای اولین بار در خراسان جنوبی توسط دانشگاه بیرجند در مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
بخش ملی  پنجمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام‌خامنه‌ای(مدظله‌العالی) 28 آبان 1401 برگزار می‌گردد.
در ساختار این همایش دکتر لامعی عنوان رئیس همایش، دکتر حسینی‌واشان، دبیر شورای سیاستگذاری، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری مسئول ارتباطات حوزوی، دکتر دیانی دبیر همایش، دکتر فرزانه پور دبیر علمی و دکتر بنی‌هاشمی عنوان دبیر اجرایی را برعهده دارند.
پنجمین همایش ملی تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای(حفظ الله) و اولین همایش بین المللی به میزبانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و با محوریت سازمان عقیدتی سازمان دفاع برگزار خواهد شد و طبق تفاهم نامه منعقده مسئولیت همایش در استان خراسان جنوبی با دانشگاه بیرجند است. پنج محور کلی این همایش شامل؛ مبانی و اصول و ابعاد اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای، گام دوم انقلاب در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای، مقاومت و آینده ایران در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای، سازوکارها و ابزارهای دفاعی اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنه‌ای، نقش انقلاب اسلامی ایران در افول قدرت آمریکا در اندیشه و مکتب دفاعی  امام خامنه‌ای(حفظ الله) است.

آخرین ویرایش۲۹ خرداد ۱۴۰۱