حضور رئیس اداره بهداشت و درمان در دهمین گردهمایی سالانه رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۹۲۳۹ اخبار ستادی
دهمین گردهمایی سالانه رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌­ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت ۴ و ۵ تیرماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دهمین گردهمایی سالانه رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌­ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از سامانه سام HSE مخصوص مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها توسط دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان رونمایی به عمل آمد. در ادامه به منظور بررسی تخصصی چالش‌های پیش روی مراکز بهداشت و درمان، کمیسیون‌های شش گانه با عناوین HSE ،تغذیه، بیماری‌های شایع جوانان، ایدز، آیین نامه ها و چالش‌های درمان تشکیل شد و رؤسای مراکز به صورت گروه‌بندی شده در این کمیسیون‌ها به بحث در خصوص چالش‌های مطرح شده پرداختند. دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان دانشگاه در کمیسیون "بیماری‌های شایع جوانان" پیشنهاداتی به منظور پیشگیری بیماری‌های شایع در دانشجویان ارائه نمود که مورد تصویب قرار گرفت. برگزاری کارگاه‌هایی با عناوین سلامت تغذیه دانشجویی، ارتباط بیماری‌های جسمی و روانی، طب سنتی و ساختارسازی تشکیلاتی جهت استقرار سیستم جامع مدیریت HSE در دانشگاه‌های تابعه وزارت عتف از دیگر برنامه‌های این گردهمایی بود. در پایان نیز دکتر نعیمی به ارایه گزارش و جمع بندی این نشست دو روزه پرداخت.
در این همایش از کارشناسان حامی بهداشت در مناطق ده گانه نیز تقدیر به‌عمل آمد.

آخرین ویرایش۰۶ تیر ۱۴۰۱