انتصاب رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۹۲۶۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو؛ سرپرست دانشگاه بیرجند، وظایف رئیس دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست به دکتر مهدی جهانی رئیس دانشکده کشاورزی واگذار شد.
انتصاب رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی سرپرست دانشگاه بیرجند آمده است؛ با اسـتناد به مصوبه اول جلسه مورخ چهارم تیر 1401 هیأت رئیسه دانشگاه(مبنی بر تجمیع مجدد بخش‌های اداری دانشکده‌های کشاورزی، و منابع طبیعی و محیط زیست) از تاریخ 5 تیر 1401، وظایف رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست نیز برعهده جناب‌عالی خواهد بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
شایان ذکر است دکتر لامعی در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با اسـتعفای دکتر محمدرضا رضائی از سـمت رئیس دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست و همچنین مسئول دبیرخانه امور اجرایی دانشگاه معین، از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان قدردانی کرد.