جلسه ستاد اربعین دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۸ کد : ۱۹۶۷۰ اخبار ستادی
جلسه ستاد اربعین دانشگاه به منظور تصمیم گیری برای اعزام دانشجویان علاقمند به شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی، روز یکشنبه، ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ درمحل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
جلسه ستاد اربعین دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی؛ جلسه ستاد اربعین دانشگاه بیرجند با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند و حسین نوفرستی، معاون فرهنگی و اجتماعی ناحیه بسیج دانشجویی استان خراسان جنوبی برگزار شد. از مهمترین مصوبات این جلسه می‌توان به اختصاص بودجه لازم جهت ایاب و ذهاب دانشجویان در داخل کشور، پیگیری مسائل آموزشی دانشجویان شرکت کننده در مراسم اربعین از طریق معاونت آموزشی دانشگاه، انتخاب سرپرست، پیگیری جهت اختصاص وام قرض الحسنه به دانشجویان متقاضی و تعیین زمان و نحوه اعزام دانشجویان اشاره کرد.

آخرین ویرایش۲۴ مرداد ۱۴۰۱