حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۹۷۳۹ اطلاعیه ها اخبار اساتید کارشناسی ارشد
حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی

به منظور توسعه فعالیت های پژوهشی، افزایش همکاری های بین صنعت و دانشگاه و بهره‌مندی از توانمندی اساتید و دانشجویان متخصص، واحد پژوهش و فناوری شرکت گاز استان خراسان جنوبی بر اساس نظام نامه پژوهش، فناوری و تجاری سازی وزارت نفت، آمادگی خود را جهت حمایت مالی از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را به شرح فایل پیوست اعلام می دارد. لذا خواهشمند است دانشجویان محترم موضوعات منتخب خود را در قالب فرم "درخواست حمایت از پایان نامه های دانشجویی" تکمیل و همراه با نامه معرفی استاد راهنما و تایید تحصیلات تکمیلی جهت طرح و تصویب در شورای پژوهش این شرکت به واحد پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان جنوبی ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 05632392172 تماس حاصل نمایید.

عناوین پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و فرم های لازم از طرق پورتال مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران قابل دسترس می باشد.
www.research.nigc.ir

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۴۰۱