اعزام کاروان دانشجویان و کارکنان دانشگاه بیرجند به مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۲ کد : ۱۹۹۶۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
​​​​​​​جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه بیرجند شامگاه سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ به پیاده‌روی اربعین حسینی و زیارت کربلای معلی اعزام شدند.
اعزام کاروان دانشجویان و کارکنان دانشگاه بیرجند به مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی

به گزارش روابط‌عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه بیرجند با حضور 63 دانشجوی دختر و پسر و 11 نفر از کارکنان دانشگاه به مراسم باشکوه اربعین حسینی اعزام شدند. کاروان زیارتی مشتاقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برای زنده نگه داشتن نهضت اندیشه‌ها و مواضع حضرت سید الشهدا(ع) بصورت زمینی و در قالب دو دستگاه اتوبوس از 16 لغایت 23 شهریورماه جاری به این سفر سراسر معنویت می‌روند.
کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه بیرجند پس از تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و نایب برحقش حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، به مقام شامخ شهیدان در محل مزار شهید گمنام دانشگاه ادای احترام کردند.
پس از این مراسم دانشجویان و کارکنان دانشگاه با بدرقه دکتر لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند و حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به اجتماع عظیم اربعین حسینی اعزام شدند.