برگزاری جلسه هماهنگی سـتاد پـذیرش و اسـتقبال از دانشـجویان نوورود دانشـگاه بیرجند

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۰۰۳۵ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی سـتاد پـذیرش و اسـتقبال از دانشجویان نوورود دانشگاه بیرجند روز شنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ در سالن رسانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه دکتر محمدحسین خسروی، مدیر امور آموزشی دانشگاه با خیرمقدم به حاضران در این نشست، اقدامات انجام شده برای تسهیل ثبت‌نام دانشجویان نوورود را برشمرد و بر لزوم هماهنگی بین تمامی واحدهای دانشگاه برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم تأکید کرد. وی با ذکر تاریخ ثبت نام دانشجویان دکتری گفت: ثبت نام غیر حضوری دانشجویان نوورود کارشناسی ارشد تا ساعت 24 چهارشنبه 23 شهریورماه جاری تمدید شده است.
دکتر خسروی در ادامه وظایف هر بخش از واحدهای همکار در این ستاد را اعلام کرد و افزود: برای تسهیل روند ثبت‌نام، دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی در مسجد امام جعفرصادق(ع) پذیرش خواهند شد و روند ثبت نام حضوری به‌صورت متمرکز در سالن امید برگزار خواهد شد.
پس از سخنان دکتر خسروی اعضای حاضر در این جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم پرداختند.