دعوت به همکاری از مشمولان واجد شرایط در قالب نیروی امریه پژوهش یار

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۱ کد : ۲۰۵۹۵ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم اخبار دانشجویان
دعوت به همکاری از مشمولان واجد شرایط در قالب نیروی امریه پژوهش یار

به استحضار می رساند دانشگاه بیرجند با هدف بکارگیری نیروهای متخصص با مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری جهت بهره مندی از خدمات آنان در امور پژوهشی و کار در مرکز نوآوری و ارتباط با جامعه و صنعت، آزمایشگاه و کتابخانه مرکزی از مشمولان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌نماید. بر اساس این فراخوان به منظور ایجاد فرصت برابر و رعایت عدالت برای تمامی مشمولان وظیفه و دانش آموختگانی که تمایل به گذراندن دوره سربازی خود در قالب نیروی پژوهشیار امریه را دارند، با داشتن برگه اعزام با تاریخ 1401/10/1 می‌توانند جهت اطلاع از شرایط جذب و مدارک موردنیاز تا تاریخ 1401/8/3  نسبت به ثبت نام در سایت امریه وزارت علوم به نشانی https://amriye.msrt.ir/ اقدام نمایند. متقاضیان می‌بایست یک نسخه از مدارک خود را علاوه بر بارگذاری در سایت مذکور به آدرس پست الکترونیکی research@birjand.ac.ir نیز ارسال فرمایند.

گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند