برگزاری جلسه فعالین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بیرجند با نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۸ کد : ۲۰۶۵۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
فعالین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بیرجند روز شنبه ۳۰ مهر ماه جاری با حسین خسروی اسفزار، نماینده مردم بیرجند ، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در محل دفتر نماینده در بیرجند دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این دیدار دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی، و مسئول بسیج  دانشجویی شهید مطهری دانشگاه حضور داشتند.  دانشجویان با بیان مطالبات و دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون مسائل دانشگاهی و کشاورزی به  به بررسی مشکلات فرهنگی و اجتماعی و مطالبات دانشجویی در سطح استان پرداختند. نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در این دیدار ضمن تشکر از فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان به تقویت روحیه مطالبه گری در حوزه های مختلف تأکید کرد  و قول پیگیری مسائل مطرح شده را داد.