انتخابات اعضای هیئت مدیره تلسی برگزار شد/ انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه در هیأت مدیره تلسی

۲۱ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۳ کد : ۲۰۹۴۲ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
همزمان با برگزاری نوزدهمین همایش بین المللی تلسی در دانشگاه بیرجند، انتخابات اعضای هیأت مدیره تلسی روز جمعه ۲۰ آبان ۱۴۰۱ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری نوزدهمین همایش بین المللی تلسی، انتخابات اعضای هیأت مدیره برگزار شد. بعد از رأی گیری دکتر سودمند با ۱۷۵ رای، دکتر سلمانی با ۱۵۳ رای، دکتر سلیمی با ۱۵۱ رای، دکتر نویدی نیا با ۱۳۶ رای و دکتر عباسیان با ۶۲ رای به‌عنوان اعضای اصلی هیأت مدیره انتخاب شدند.
همچنین دکتر زهره نفیسی به عنوان بازرس و دکتر معماری و دکتر به آفرین اعضای علی البدل هیئت مدیره معرفی شدند.
نوزدهمین همایش بین المللی تلسی از 18 تا 20 آبان 1401 در دانشگاه بیرجند برگزار شد.