جلسه مشورتی مسئول کانون‌ سلامت خدمت رضوی استان با رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۴ کد : ۲۱۱۷۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه مشورتی با حضور دکتر حسن مجنونی، مسئول کانون سلامت خدمت رضوی خراسان جنوبی، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر موسوی، معاون دانشجویی و دکتر عقیلی، رئیس اداره بهداشت و درمان، روز یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
جلسه مشورتی مسئول کانون‌ سلامت خدمت رضوی استان با رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه مشورتی با حضور دکتر حسن مجنونی، مسئول کانون سلامت کانون‌های خدمت رضوی خراسان جنوبی، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر موسوی، معاون دانشجویی و دکتر عقیلی، رئیس اداره بهداشت و درمان برگزار شد.
در این جلسه، راه‌های گسترش خدمات اداره بهداشت و درمان به مجموعه دانشگاهیان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین پس از برگزاری این نشست، دکتر مجنونی با همراهی دکتر موسوی،  معاون دانشجویی دانشگاه از امکانات اداره بهداشت و درمان بازدید کرد.