در راستای معرفی دانشگاه و دستاوردهای کشور انجام شد؛

نصب استیکرهای QR-Code (کیو آر کد) در محوطه دانشگاه بیرجند

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۶ کد : ۲۱۳۸۶ اخبار ستادی
به منظور معرفی دانشگاه و دستاوردهای چهل ساله کشور، به همت مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، استیکرهای کیوآرکد برروی تمامی صندلی‌های محوطه دانشگاه نصب گردید.
نصب استیکرهای QR-Code (کیو آر کد) در محوطه دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای معرفی، اعلام و اطلاع‌رسانی اقدامات دانشگاه بیرجند و دستاوردهای چهل ساله کشور، مدیریت روابط عمومی نسبت به طراحی و نصب استیکرهای با  QR-Code جهت مراجعه مخاطبین به سایت‌های مرجع  اقدام کرد. در این طرح سامانه جامع آزمایشگاهی، کالج، مرکز مشاوره و توانمندسازی، اداره بهداشت و درمان، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، نهاد مقام معظم رهبری، کتابخانه مرکزی و واحد علم سنجی دانشگاه بیرجند معرفی شدند. همچنین در معرفی دستاوردهای چهل ساله کشور می توان به وضعیت کشورهای جهان در علوم هوا و فضا در سال 2020، رشد دوبرابری خطوط راه آهن در کشور، مقایسه نسبت پزشکان متخصص زن و مرد، ارتقای رتبه ایران در سهم مقالات داغ و پراستناد و ... اشاره کرد. استیکرهای  QR-Code روز دوشنبه 7 آذر 1401 برروی تمامی صندلی‌های محوطه پردیس شوکت آباد نصب گردید.

آخرین ویرایش۰۸ آذر ۱۴۰۱