برگزاری کرسی آزاداندیشی "راه روشن"

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۲ کد : ۲۱۵۳۸ اخبار ستادی
به مناسبت روز دانشجو، کرسی آزاداندیشی با موضوع «راه روشن» با محورهای «چرا در اقتصاد با شکست مواجه شدیم» و «سازوکارهای برون رفت از این شرایط چیست؟» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه روز پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کرسی آزاداندیشی "راه روشن"

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کرسی آزاداندیشی «راه روشن» با محورهای «چرا در اقتصاد با شکست مواجه شدیم» و «سازوکارهای برون رفت از این شرایط چیست؟» با حضور سیدمرتضی حسینی، مدرس دانشگاه، برگزار شد.
در این کرسی که با حضور 150 دانشجو برگزار گردید؛ هر یک از موافقین و مخالفین نظرات خود را در خصوص موضوع و محورهای کرسی بیان  کردند.
پس از اعلام نظرات حاضرین، کارشناسی کرسی، درباره مباحث مطرح شده، اظهارنظر و توضیحاتی را در مورد موضوع کرسی و محورهای آن بیان کرد.