در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان خراسان جنوبی

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۹ کد : ۲۱۶۹۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر خراسان جنوبی با حضور دکتر روح الله ایزدخواه، رئیس فراکسیون پیشرفت شرق و مکران مجلس شورای اسلامی، دکتر قناعت، استاندار خراسان جنوبی، جمعی از مدیران کل و پژوهشگران و فناوران استان، همزمان با ۱۶ آذر روز دانشجو در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان خراسان جنوبی با حضور میهمانان ویژه این مراسم، دکتر روح الله ایزدخواه، رئیس فراکسیون پیشرفت شرق و مکران مجلس شورای اسلامی و دکتر قناعت، استاندار خراسان جنوبی برگزار شد.
جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان خراسان جنوبی به همت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این جشنواره از 53 پژوهشگر، فناور، معلم و دانش‌آموز برتر در دانشگاه‌ها و دستگاههای اجرایی استان همزمان با هفته پژوهش و فناوری، تجلیل شد.

در این مراسم، دکتر محمد قاسمی‌گل، دکتر عبدالرضا رضائی فرد و دکتر محمدعلی طالبی به عنوان طرح‌های‌ برگزیده دستگاه‌ اجرایی استان تقدیر شدند. جواد فلاحتی زو، سید هادی هاشمی خراشاد، پروین خسروی، فاطمه ایزدی یزدان آبادی، شهروز بابازاده، سید علی ضیاتبار به عنوان طرح برگزیده بخش خصوصی استان معرفی و تقدیر شدند.
دانش آموزان محقق برتر استان شامل؛ هانیه کلینی، نرگس اسدی یونسی، اسما کریم زاده، سید محمد رضوی، عرفان هزاری، سید علی طاهری و الهام قدرتی بودند.
مهندس فرهاد فخیم زاده، دکتر مسعود دیدارخواه، قاسم جعفریان جلودار، دکتر محمدعلی شمسی نژاد، دکتر یدالله یعقوبی نژاد و دکتر مجید علی آبادی به عنوان فناوران برتر استان تقدیر شدند.
دکتر ساره حسینی ، الیاس آرزمجو ، دکتر علی‌اکبر عزیزی زهان و محمدرضا خزدیر  اعضای برتر مراکز تحقیقاتی برتر استان بودند. در ادامه این مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان شامل؛ دکتر طیبه شاهی، دکتر حمید صالحی نیا، دکتر محمدحسین صیادی اناری، دکتر صادق اعتدالی و دکتر حامد جوادی، مسعود جعفری شلمزاری، مهین زرنگ، روح الله نور محمدی، هادی غلامرضایی و رضا مطلبی پور بودند.
معلمان برگزیده در تولید محتوا، مالکه سادات سیدی باغستان، فاطمه صالحی کامرود، لیلا کباری قطبی، فاطمه بارانی، زهرا زارعی و فاطمه افشاری و دکتر طوبی کاظمی به عنوان پژوهشگر برتر در حوزه پزشکی تقدیر شدند.
امیرعلی مودی قالیباف، علیرضا موحد، نوید قوی پنجه دانشجویان محقق برتر استان را شامل شدند که در این مراسم لوح تقدیر دریافت کردند.
در پایان از نخبگان برگزیده استان، دکتر رویا جهانشاهی، دکتر ملیحه نیک‌سیرت، دکتر مسعود دیدارخواه، زهرا شریفی، زهره خسروی، جواد دهیری و مطهره محمدزاده معرفی و تقدیر شدند.

گفتنی است؛ دبیری کمیته پژوهش استان و دبیری جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر نیز بر عهده دانشگاه بیرجند است.