همزمان با روز دانشجو انجام شد؛

دیدار و نشست رئیس دانشگاه بیرجند و مسئول نهاد رهبری در خوابگاه‌های دانشجویی

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۶ کد : ۲۱۶۹۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در آستانه روز دانشجو، دکتر لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و حجت الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند از خوابگاه‌های دانشجویی توحید و ابوذر بازدید کردند و با اهدای گل به دانشجویان ساکن در خوابگاه‌ها روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفتند.
دیدار و نشست رئیس دانشگاه بیرجند و مسئول نهاد رهبری در خوابگاه‌های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، دکتر لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و حجت الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، با دانشجوان ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی صدف، ابوذر و توحید دیدار کردند.
در این برنامه‌ها که در تاریخ‌های 12، 15 و 16 آذر 1401  با حضور معاون و مدیر دانشجویی، معاون اداری و مالی، رئیس مرکز مشاوره و تندرستی و سرپرستان خوابگاه برگزار شد، حاضران با اهدای گل نرگس و حضور در اتاق‌های دانشجویی فرارسیدن روز دانشجو را به دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی تبریک گفتند. همزمان با برگزاری این دیدارها، دانشجویان به طرح سؤالات، مسائل و مشکلاتی که با آن روبرو هستند پرداختند.