اولین شماره دوفصلنامه مدیریت سبز و توسعه منتشر شد

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۰۵ کد : ۲۱۸۵۶ اخبار ستادی
اولین شماره "دوفصلنامه مدیریت سبز و توسعه" در سال ۱۴۰۱ (بهار و تابستان) که دارای رتبه علمی تخصصی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است با رویکرد دریافت درجه علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.
اولین شماره دوفصلنامه مدیریت سبز و توسعه منتشر شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین شماره دوفصلنامه مدیریت سبز و توسعه  با مدیرمسئولی دکتر محمد حجی پور عضو هیأت علمی گروه جغرافیا و سردبیری دکتر محمدحسین کریم استاد گروه اقتصاد دانشگاه خوارزمی تهران منتشر شد.
راهبرد مدیریت سبز برای رسیدن به توسعه در سطوح مختلف مکانی و فضایی از اهمیت ویژه‌¬ای برخوردار است؛ به گونه‌ای که در حال حاضر به عنوان یک موضوع میان رشته‌ای در بین تمام علوم جغرافیایی، اقتصاد، مدیریت، محیط زیست، منابع طبیعی، کشاورزی، عمران، برق-قدرت، جامعه شناسی، علوم تربیتی و غیره به آن پرداخته می‌شود. نشریه مدیریت سبز و توسعه در گروه جغرافیای دانشگاه بیرجند تلاش دارد با رویکرد میان رشته‌ای و با همکاری دیگر صاحبنظران، اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی، بستری را فراهم سازد تا تجارب، چالش‌ها و راهکارهای تمام متخصصین در جهت پیشرفت جامعه، تبادل و اشاعه گردد.

آخرین ویرایش۲۲ آذر ۱۴۰۱