انتصاب اعضای حقیقی شورای آموزشی دانشگاه

۲۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۵ کد : ۲۱۹۲۷ اخبار ستادی
طی ابلاغ‌های جداگانه از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی امیرآبادی‌زاده، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی آب و دکتر سیدمحمدحسین سیدکاشی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک به مـدت دو سـال به عنوان عضو حقیقی شورای آموزشـی دانشگاه منصـوب شدند.
انتصاب اعضای حقیقی شورای آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ‌ها آمده است؛ به استناد آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری(بند 5 از ترکیب شورای تخصصی آموزشی) و به پیشـنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، با توجه به مراتب تعهـد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به مـدت دو سـال به عنوان عضو حقیقی شورای آموزشـی دانشگاه منصـوب میشویـد. امیـد است بـا اتکـال به خـداونـد سـبحـان و بهره‌گیری از مشــارکت و همفکری همکـاران دانشــگاهی در راسـتای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله موفق ومؤید باشید.
همچنین دکتر لامعی از حضــور مســتمر و مثمر ثمر دکتر حیدر رئیسـی و دکتر مجتبی خلیفه در جلسات شورای آموزشـی دانشـگاه تشکر کرد.