برگزاری آیین تکریم و معارفه اعضای هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دانشگاه بیرجند

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۲۳۵۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آیین تکریم و معارفه اعضای هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دانشگاه بیرجند روز سه‌شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۱ در اتاق جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آیین تکریم و معارفه اعضای هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دانشگاه بیرجند با حضور دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این جلسه، دکتر لامعی از خدمات شایسته تقدیر اعضای دوره پیشین این هیأت قدردانی کرد. در ادامه، دکتر سیدمحمد رضوی، احمد زرگر و سکینه راستگو به‌عنوان اعضای اصلی هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان منصوب شدند. همچنین محمودرضا تولا و علی امینی نیز به‌عنوان اعضای علی‌البدل این هیأت معرفی شدند.
اعضای هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دانشگاه بیرجند براساس احکام صادره از سوی دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  به مدت سه سال منصوب شدند.