بررسی طرح پیشنهادی خواهرخواندگی شهر بیرجند با یکی از شهرهای دنیا

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد : ۲۲۴۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تعداد بازدید:۵۰۳۴
جلسه بررسی طرح پیشنهادی خواهر خواندگی شهر بیرجند با یکی از شهرهای دنیا با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی امروز ۱۵ اسفند در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
بررسی طرح پیشنهادی خواهرخواندگی شهر بیرجند با یکی از شهرهای دنیا

جلسه بررسی طرح پیشنهادی خواهر خواندگی شهر بیرجند با یکی از شهرهای دنیا با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی امروز ۱۵ اسفند در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان اظهار کرد: خراسان جنوبی از سال 83 استان مستقل شده است اما آن طور که باید به معرفی آن نپرداخته ایم.

رئیس دانشگاه بیرجند انجام طرح خواهرخواندگی را باعث پیشرفت و توسعه استان دانست و گفت: خواهرخواندگی قراردادی بین سران مملکتی یا سران دو شهر است که برای ایجاد اتحاد و همبستگی بیشتر انسانی و فرهنگی بسته می‌شود و هدف از این قرارداد پیوند و اتحاد بین شهروندان دو شهری است که دارای منافع مشترک هستند.

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه این شهر تراکم جمعیت به نسبت بالایی دارد و رشد جمعیت در مرکز استان به نسبت کل خراسان جنوبی بالا است، افزود: خواهرخواندگی بیشتر بر بحث مدیریت شهری، تجارت و بخش‌های خصوصی تمرکز دارد. خامسان با بیان اینکه اگر قرار است به لحاظ آموزش عالی شهری را انتخاب کنیم که ظرفیت دانشگاهی داشته باشد دانشگاه بیرجند این کار را انجام می‌دهد، یادآور شد: با مشارکت و همکاری همه دستگاه ها برکات این کار به تمامی شهر خواهد رسید.

دکتر اسکندری عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند دیپلماسی شهری و خواهرخواندگی را از مباحث امروزی دانست و گفت: اقتصاد و فرهنگ در قالب شهر نمود پیدا می کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه با اشاره به پیشینه خواهرخواندگی در دنیا اظهار کرد: تهران با 23 مورد بیشترین تعداد خواهرخواندگی در ایران را دارد.

دکتر اسکندری با برشمردن ویژگی های منطقه ای شهر بیرجند و وجود جمعیت شهری جوان در این شهر به تحقیقات انجام شده اشاره کرد.

وی در ادامه توضیحاتی در مورد 8 شهر از کشورهای اسپانیا، هند، عمان، ایتالیا، استرالیا و ژاپن که می توانند  به عنوان نامزد های خواهر خواندگی با بیرجند باشند ارائه داد.

محمدعلی آخوندی مشاور استاندار و مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری خراسان جنوبی با معرفی شورای توسعه و امنیت شرق و غرب کشوراقدامات انجام شده و در حال انجام توسط این شورا دراستانهای مرزی را برشمرد.

وی کمیته فرهنگی و اجتماعی شورای توسعه پایدار را مسئول برقراری ارتباط با استانهای مرزی و تنظیم مباحث مربوط به خواهرخواندگی دانست.

ناصر نبی زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به ارتباطات تاریخی، فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گستره مرزها را براین اساس دانست.

محمدرضا قلاسی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ضمن اشاره به پیگیری های انجام شده با مدیرعامل خواهرشهرهای کشور گفت: استفاده از پتانسیل ها و جاذبه های توریستی در معرفی شهر بیرجند اثرگذار است.

آخرین ویرایش۱۵ اسفند ۱۳۹۷