رقابت داوطلبان گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دومین روز آزمون سراسری

۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۲۴۹۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آزمون سراسری در استان خراسان جنوبی، صبح روز جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱ در گروه‌ علوم ریاضی و فنی و گروه علوم انسانی با حضور ۵۷۳۶ داوطلب در ۱۱ شهرستان استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین روز آزمون سراسری همزمان با سراسر کشور امروز در ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی برگزار شد.
در حوزه‌های آزمونی مرکز استان خراسان جنوبی داوطلبان گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی در دو بلوک دانشکده علوم دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند. در گروه علوم ریاضی و فنی ۷۰۴ داوطلب شامل ۲۲۳ نفر زن و ۴۸۱ نفر مرد حضور داشتند. در گروه علوم انسانی نیز ۱۰۵۴ نفر ممتحن زن در کلاس‌های مشترک و دانشکده‌ مهندسی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی و ۶۵۹ نفر مرد در سالن‌های فجر و امید به رقابت پرداختند. در مجموع ۱۷۱۳ داوطلب در گروه آزمایشی علوم انسانی در بیرجند حضور داشتند. دانشگاه بیرجند در نوبت صبح جمعه پذیرای ۲۴۱۷ داوطلب آزمون سراسری بود.