در دومین روز برگزاری آزمون سراسری انجام شد؛

بازدید استاندار خراسان جنوبی از روند برگزاری آزمون سراسری

۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۴۹۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
استاندار خراسان جنوبی صبح روز جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱ از روند برگزاری آزمون در دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
بازدید استاندار خراسان جنوبی از روند برگزاری آزمون سراسری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری دومین روز از آزمون سراسری در استان خراسان جنوبی، صبح روز جمعه 30 دی 1401، دکتر جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی از روند برگزاری آزمون در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی ـ فنی و علوم انسانی بازدید کرد.
استاندار خراسان جنوبی در این بازدید که با همراهی دکتر لامعی‌گیو، رئیس ستاد برگزاری آزمون در خراسان جنوبی و دکتر حسینی‌واشان، دبیر ستاد آزمون برگزار شد، از حوزه‌های آزمونی دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
روز گذشته نیز همزمان با آغاز برگزاری مرحله اول آزمون سراسری، استاندار خراسان جنوبی از حوزه‌های آزمونی بازدید و در جریان روند برگزاری آزمون قرار گرفت.
مرحله اول آزمون سراسری در استان خراسان جنوبی با حضور 11984 داوطلب در روزهای پنجشنبه و جمعه 29 و 30 دی 1401 در 11 شهرستان استان برگزار شد.
آزمون سال جاری با همکاری دانشگاه بیرجند به عنوان ستاد استانی برگزاری آزمون و استانداری خراسان جنوبی و دیگر دستگاه‌های اجرایی برگزار گردید.

آخرین ویرایش۳۰ دی ۱۴۰۱