با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی هنر مرحله اول آزمون سراسری به نقطه پایانی رسید

۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۰ کد : ۲۲۴۹۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
داوطلبان آزمون سراسری استان خراسان جنوبی در گروه آزمایشی هنر بعدازظهر روز جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱ در آزمون این رشته شرکت کردند.
با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی هنر مرحله اول آزمون سراسری به نقطه پایانی رسید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، داوطلبان ورود به دانشگاه در گروه آزمایشی هنر همزمان با سراسر کشور عصر امروز جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱ در حوزه‌های امتحانی خراسان جنوبی حاضر شدند. در آزمون گروه آزمایشی هنر ۶۷۶ داوطلب در خراسان جنوبی حضور داشتند. در مرکز استان تعداد ۳۵۹ داوطلب در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند که از این تعداد ۲۷۲ زن و ۸۷ نفر مرد بودند.
با برگزاری آزمون در گروه آزمایشی هنر، مرحله اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ به نقطه پایانی رسید.
مرحله دوم آزمون سراسری ۱۵ و ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. نتایج مرحله اول و دوم این رقابت در مردادماه سال ۱۴۰۲ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.