جلسه ستاد دهه فجر دانشگاه برگزار شد

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۲۵۱۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه ستاد دهۀ فجر دانشگاه با حضور تمامی اعضا در سالن شکوه شرق برگزار شد.
جلسه ستاد دهه فجر دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه ستاد دهه فجر دانشگاه، دکتر لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه ضمن تبریک ایام فرخندة دهۀ فجر و میلاد باسـعادت امام محمد باقر (ع)، به برگزاری جلسات سـتاد اسـتانی دهۀ فجر اشاره کرد و بر اجرای هرچه بهتر برنامه‌های دهۀ فجر تأکید کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک میلاد باسـعادت امام محمد باقر (ع) و نیز دهۀ مبارک فجر، بیان کرد: در جلسه‌ای که در نیمۀ دی ماه جاری با حضور نمایندة محترم ولی فقیه در استان برگزار شد، ایشان به برگزاری جشن ویژة انقلاب با جذبـۀ لازم و تـدارکات بسـیار خوب و تبیین دسـتاوردهای نظام تأکید کردند.
همچنین دکتر فرزانه‌پور، معاون فرهنگی و اجتماعی ضمن خوشامدگویی به حاضرین و گرامیداشت دهۀ مبارک فجر انقلاب اسلامی، بر برگزاری مراسم دهۀ مبارک فجر، توسط بخشهای مختلف دانشـگاه، تأکید کرد.
 در ادامه این جلسه، اعضای ستاد، نظرات و پیشنهادات خود را برای برگزاری هرچه بهتر مراسم دهه فجر ارائه کردند.