دیدار معاون اجرایی و مشاور رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۲ کد : ۲۲۵۸۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
معاون اجرایی و مشاور رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ در بدو ورود به مرکز استان خراسان جنوبی، با آیت الله سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر علی فرهادی، معاون اجرایی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و دکتر موسی پورموسوی، مشاور رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به بیرجند، با آیت الله عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند دیدار کردند.
معاون اجرایی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و مشاور رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به منظور حضور در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی و قانون‌گذاری استان خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند به بیرجند سفر کردند.
شایان ذکر است؛ اندیشکده حکمرانی و قانون‌گذاری استان خراسان جنوبی طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در دانشگاه بیرجند افتتاح می‌شود.

آخرین ویرایش۱۰ بهمن ۱۴۰۱