جلسه نشست بررسی و بومی سازی منشور عفاف و حجاب برگزار شد

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۸ کد : ۲۲۷۸۲ اخبار ستادی
جلسه نشست بررسی و بومی سازی منشور عفاف و حجاب، روز یکشنبه ۲۳بهمن ۱۴۰۱ در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
جلسه نشست بررسی و بومی سازی منشور عفاف و حجاب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه نشست بررسی و بومی سازی منشور عفاف و حجاب با حضور دکتر فرزانه پور،معاون فرهنگی و اجتماعی، حجت الاسلام والمسلمین مرادی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر ثقه الاسلامی مدیر حراست، خانم دکتر خیرالهی عضو هیأت علمی گروه آموزشی صنایع دستی و جمعی از کارشناسان در اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این جلسه ضمن خوش آمدگویی به حاضران، عفاف و حجاب را به عنوان یک ضرورت و عدم رعایت آن را یک معزل دانست که باید موردبررسی قرار گیرد و راهکار مناسب برای آن ارائه گردد. دراین نشست به مواردی چون نقش بانوان در استحکام خانواده، همکاری و هم فکری اساتید در ارائه راهکارهای مناسب جهت ترویج عفاف و حجاب و برگزاری کارگاه آموزشی اشاره شد.