به میزبانی دانشگاه سمنان؛

نشست مدیران گروه شاهد و ایثارگر منطقه ۹ کشور برگزار شد

۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۴ کد : ۲۲۸۱۶ اخبار ستادی
نشست مدیران گروه شاهد و ایثارگر منطقه ۹ کشور روز چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ با حضور سرپرست گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند برگزار شد.
نشست مدیران گروه شاهد و ایثارگر منطقه ۹ کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این نشست که  به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار گردید، در خصوص ارتقاء کمی و کیفی گروه‌های شاهد و ایثارگر بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
از دانشگاه بیرجند پیشنهاداتی از قبیل جذب نیروی امریه در مدیریت شاهد و ایثارگر، بازبینی تصویب نامه هیئت وزیران در خصوص تسهیلات آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، پیشنهاد برگزاری جشنواره مثبت دانشجو بصورت کشوری و میزبانی از المپیاد ورزشی منطقه ۹ ارائه گردید، که با برگزاری المپیاد ورزشی منطقه ۹  موافقت به‌عمل آمد. در ادامه مقرر شد سایر پیشنهادات به وزارت علوم منعکس و در صورت موافقت نسبت به اجرای آن اقدام شود.