کسب رتبه اول عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۱

۲۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۱ کد : ۲۳۱۷۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مهندس صادق پاسبان، عضو هیأت علمی دانشگاه و مدیر شرکت دانشجویار خاوران در جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۱ موفق به اخذ رتبه اول در موضوع تخصصی کارآفرینی شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی سال 1401 توسط اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی برگزار شد. در این جشنواره، مهندس صادق پاسبان، عضو هیأت علمی دانشگاه و مدیر شرکت دانشجویار خاوران در موضوع تخصصی کارآفرینی "جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی" موفق به کسب رتبه اول شد.
در لوح تقدیر اهدایی به مهندس پاسبان که با امضای دکتر جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی صادره شده، آمده است؛ نظر به رأی شورای داوری از جنابعالی که در "جشنواره جوانان برتر ایران زمین استان خراسان جنوبی سال 1401" حائز رتبه اول در موضوع تخصصی کارآفرینی شده‌اید بعنوان "جوان برتر" تقدیر بعمل می‌آورم.