جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند برگزار شد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۲۳۵۸۵ اخبار ستادی
اولین جلسه ستاد جذب دانشجو یان توانمند در سال جاری، با حضور دکتر حسینی واشان، رئیس ستاد جذب، دکتر هادی صمدیه، مسئول امور اجرایی ستاد، نمایندگان دانشکده‌ها و سایر اعضاء روز چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در محل معاونت آموزشی برگزار شد.
جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در اولین جلسه ستاد جذب دانشجو یان توانمند، دکتر هادی صمدیه، گزارش مبسوطی از فعالیت‌ها و دستاوردهای ستاد جذب دانشجویان توانمند در سال 1401 ارائه کرد.  در ادامه دکتر حسینی واشان، ضمن تشکر و تقدیر از برنامه‍‌های ستاد جذب در سال گذشته،  بر فعالیت هدفمند گروه‌های آموزشی، تشکیل و فعال‌سازی کارگروه‌های جذب در دانشکده‌ها، تلاش برای تعریف رشته‌های جدید (با تأکید بر حوزه‌های بین رشته‌ای)، عملیاتی نمودن نقشه‌های رشد دانشجو و ارتباط با جامعه تأکید کرد.
در بخش دوم جلسه، اعضاء به بحث و تبادل نظر در خصوص جذب دانشجویان توانمند پرداخته و پیشنهادات خود را ارائه کردند. در انتها مقرر شد، نمایندگان دانشکده‌ها و  نیز سایر اعضا با توجه به سند جذب دانشجویان توانمند، در راستای اجرایی نمودن برنامه‌های مؤثر اقدام نمایند.