شستشو و محلول پاشی فضای سبز دانشگاه

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۲ کد : ۲۳۷۳۴ اخبار ستادی
عملیات شستشو و محلول پاشی فضای سبز پردیس دانشگاه بیرجند به منظور مبارزه با آفات گیاهی به همت کارشناسان فضای سبز دانشگاه آغاز شد.
شستشو و محلول پاشی فضای سبز دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، رضا حسن زاده، رئیس اداره  پشتیبانی دانشگاه گفت: به منظور پیشگیری و مبارزه با آفات گیاهی و جلوگیری از مصرف بی رویه سموم شیمیایی عملیات شستشو و محلول پاشی فضای سبز دانشگاه آغاز شده است.
وی افزود: عملیات شستشو و محلول پاشی فضای سبز دانشگاه به منظور تقویت بنیه رشدی درختان سرو، نارون، لاوسون و کاج با نظر کارشناسان خبره فضای سبز آغاز گردیده است.
شایان ذکر است: عملیات شستشو و محلول پاشی فضای سبز با رعایت تمامی اصول و ضوابط زیست محیطی در مصرف سموم و محلول پاشی انجام می‌شود. این عملیات طی دو مرحله در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری انجام خواهد شد.

آخرین ویرایش۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲