برگزاری نخستین نشست طرح حامیم استانی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۲۳۷۹۸ اخبار ستادی
نخستین نشست طرح حامیم استانی به همت شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاههای خراسان جنوبی روز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری نخستین نشست طرح حامیم استانی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نخستین نشست طرح حامیم استانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای شورا  در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین جعفری در این نشست پیرامون طرح حامیم دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی و اجتماعی، اهداف، ساختار و شرح وظایف در مرحله دانشگاهی و استانی مطالبی ارائه کرد.
شایان ذکر است در ادامه انتخاب دبیر استانی طرح حامیم حجت الاسلام والمسلمین جواد محمدی معاون نهاد رهبری دانشگاه صنعتی انتخاب شد
و در ادامه سهمیه دانشجویان دانشگاه‌های استان به تفکیک برای شرکت در طرح حامیم استانی اعلام گردید.