دیدار رئیس دانشگاه با معاون اقتصادی و هماهنگی امور سازمان برنامه و بودجه کشور

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۳۹۹۶ اخبار برگزیده
رئیس دانشگاه بیرجند به منظور پیگیری کمبودها، چالش‌ها و طرح های عمرانی دانشگاه در سازمان برنامه و بودجه کشور با دکتر مبینی، معاون اقتصادی و هماهنگی امور سازمان برنامه و بودجه دیدار و گفتگو کرد.
دیدار رئیس دانشگاه با معاون اقتصادی و هماهنگی امور سازمان برنامه و بودجه کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با معاون اقتصادی و هماهنگی امور سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر لامعی ضمن معرفی ۳۳ پروژه عمرانی نیمه تمام دانشگاه گزارشی از وضیعت مالی دانشگاه ارائه کرد. پس از توضیحات رئیس دانشگاه، دکتر مبینی دستور مساعدت در موارد مطرح شده را داد.

در این جلسه مقرر شد در تخصیص‌های دانشگاه بیرجند نهایت همکاری از سوی سازمان برنامه و بودجه صورت پذیرد. همچنین معرفی و انتخاب ۴ پروژه عمرانی اولویت‌دار دانشگاه بیرجند از میان پروژه‌های عمرانی نیمه تمام از دیگر مصوبات این جلسه بود.