برگزاری آزمون‌های کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه‌ای ،کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و وکالت قوه قضائیه سال ۱۴۰۲

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۰ کد : ۲۴۹۱۲ اخبار ستادی
به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون‌های کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه‌ای ،کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و وکالت قوه قضائیه سال ۱۴۰۲ در نوبت صبح روز جمعه در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

همزمان با برگزاری آزمون کاردانی نظام جدید دانشکده فنی و حرفه ای و کارشناسی ناپیوسته، تعداد 883 داوطلب روز جمعه3 شهریور 1402 در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.
در آزمون کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۷۲۸ داوطلب شامل ۳۴۴ زن و ۳۸۴ داوطلب مرد و آزمون کاردانی به کارشناسی ۱۵۵داوطلب شامل ۳۳ خانم و 122 آقا درپردیس علوم رقابت کردند.
همزمان با برگزاری این دو آزمون، متقاضیان وکالت قوه قضائیه نیز در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند رقابت کردند. در آزمون وکالت قوه قضاییه ۳۹۱ متقاضی شامل ۲۰۹ خانم و ۱۸۲  آقا حضور داشتند.
شایان ذکر است؛ حجت الاسلام علی موحدی‌راد، رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با همراهی دکتر حسینی واشان از روند آزمون بازدید کردند.