پروفسور بهفروز خیر دانشگاه ساز درگذشت

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۲:۱۱ کد : ۲۵۰۹۶ اخبار برگزیده
پروفسور محمد بهفروز، خیر دانشگاه ساز و دانشمند شیمی دار فانی را وداع گفت.
پروفسور بهفروز خیر دانشگاه ساز درگذشت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مرحوم زنده‌یاد پروفسور بهفروز خیر دانشگاه ساز که اولین خوابگاه متاهلین را در دانشگاه بیرجند ساخت در ۱۵ فروردین ماه ۱۳۱۴ در روستای رجنوک قهستان دیده به جهان گشود. وی تحصیلات ابتدایی را در قُهستان و تحصیلات دانشگاهی را در دانشسرای عالی تهران با رتبه یک در رشته شیمی و مدرک دکترا را از دانشگاه ایندیانای آمریکا اخذ کرد و در بازگشت به ایران در دانشگاه شیراز به عنوان استاد شروع به تدریس و تحقیق نمودند.

ایشان در سال ۱۳۷۲ موفق به کسب رتبه استاد ممتاز شیمی از دانشگاه ایالتی بال آمریکا گردید.
سرای متأهلی دانشجویی بهفروز در پردیس دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۹۷ از طریق همیاری خیّر محترم پروفسور محمد بهفروز ساخته و به نام پروفسور بهفروز نامگذاری شد.
پروفسور بهفروز امروز و در سن ۸۸ سالگی دیده از جهان فرو بست.

با نهایت تأسف و تألم ضایعه درگذشت خیر ارجمند زنده یاد پروفسور محمد بهفروز را به خانواده محترم و بستگان ارجمند آن مرحوم، اعضای محترم بنیاد حامیان، دانشگاهیان ارجمند و مردم شریف قهستان تسلیت عرض می‌نماییم و بدین‌وسیله مراتب ابراز همدردی اعضای خانواده دانشگاه بیرجند اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان را به مناسبت مصیبت وارده خدمت خانواده داغدار و بستگان ارجمند اعلام می‌داریم.
از خداوند منان رحمت و رضوان برای آن مرحوم و صبر جمیل و اجر جزیل برای عزیزان سوگوارش مسألت می‌نماییم.

آخرین ویرایش۲۳ شهریور ۱۴۰۲