مراسم بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۸۰۵۳ اخبار برگزیده
مراسم بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی(ره) و قام خونین ۱۵ خرداد با حضور حجت الاسلام کمالی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا (علیه‌السلام) خراسان جنوبی روز یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ در مسجد امام جعفرصادق (علیه‌السلام) برگزار شد.
مراسم بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد با حضور حجت الاسلام کمالی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا(علیه‌السلام) و جمعی از دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه، روز یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ در مسجد امام جعفرصادق (علیه‌السلام) برگزار گردید.
حجت السلام کمالی در این جلسه با اشاره به اهداف قیام حضرت امام خمینی(ره) گفت: ایجاد انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی و زمینه‌سازی ظهور حضرت امام زمان(عج) بخشی از اهداف قیام را شامل می‌شود. وی شاخص‌های حضرت امام خمینی(ره) برای ادامه راه حضرت امام را برشمرد و افزود: اثبات اسلام ناب محمدی در مقابل اسلام آمریکایی و عمل به فرامین خداوند، و اعتماد به وعده‌های خداوند و ضدیت با استکبار و استبداد داخلی برخی از شاخص‌ها است.

کلید واژه ها: ارتحال امام بزرگداشت

آخرین ویرایش۲۷ خرداد ۱۴۰۳