افتتاح نمایشگاه عکس شهیدان پرواز اردیبهشت

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۸ کد : ۲۸۰۵۴ اخبار برگزیده
نمایشگاه عکس شهیدان پرواز اردیبهشت شامل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص شهید آیت الله رئیسی و شهیدان خدمت امروز یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳، به همت مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی در سازمان مرکزی دانشگاه افتتاح شد.
افتتاح نمایشگاه عکس شهیدان پرواز اردیبهشت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نمایشگاه عکس شهیدان پرواز اردیبهشت همزمان با سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و حماسه 15 خرداد 1342، با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند و جمعی از مدیران و مسئولان افتتاح شد.
در این نمایشگاه، عکسهایی با بیانات حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) در خصوص شهید آیت الله رئیسی و شهیدان خدمت و همچنین تصاویر و بیانتی از حضرت امام خمینی(ره) به نمایش درآمد.

کلید واژه ها: نمایشگاه عکس شهیدان پرواز