دانشگاه بیرجند در دو رشته جدید مقطع کارشناسی ارشد مهندسی دانشجو می‌پذیرد

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۸۰۵۵ اخبار برگزیده
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در دو رشته مهندسی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه بیرجند موافقت کرد
دانشگاه بیرجند در دو رشته جدید مقطع کارشناسی ارشد مهندسی دانشجو می‌پذیرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در تعداد 2 رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد از مهرماه سال 1403 در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند موافق نمود. این رشته ها عبارتند از:

1.  مهندسی رباتیک
2.  مهندسی سیستم های انرژی گرایش سیستم های انرژی

وی افزود: ‏ایجاد رشته های مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که تاکنون تحصیل و پژوهش در این رشته ها در سطح دانشگاه‌های منطقه مقدور نبود، تاسیس این مقاطع تکمیلی مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
وی همچنین از پیگیری و تلاش دکتر سعید خراشادی زاده (پیگیری کننده و مولف طرح توجیهی کارشناسی ارشد مهندسی رباتیک)، دکتر علی سعیدی (پیگیری کننده و مولف طرح توجیهی کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای انرژی)، دکتر حسین الیاسی (مدیرگروه برق)، دکتر حسن حسن زاده (مدیرگروه مکانیک) و دکتر رضا قاضی زاده (معاون آموزشی پردیس مهندسی) تقدیر و تشکر نمود.

دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از پیگیری و رایزنی دکتر احمد لامعی (ریاست دانشگاه) در حوزه وزارتی، تلاشهای دکتر هادی پورشافعی (مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی)، آسیه شنیده (کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی) و اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته های مذکور تقدیر و تشکر کرد.

دکتر حسینی واشان در انتها اظهار امیدواری نمود که با تاسیس مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته های مهندسی شاهد رشد و اعتلای آموزش دانشگاهی و ارتقای شاخصهای پژوهشی دانشگاه بیرجند باشیم.

کلید واژه ها: پذیرش دانشجو کارشناسی ارشد پردیس مهندسی

آخرین ویرایش۲۷ خرداد ۱۴۰۳