دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند در ۳ رشته جدید مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۴ کد : ۲۸۰۵۶ اخبار برگزیده
شورای گسترش آموزش عالی، مجوز پذیرش دانشجو در ۳ رشته گرایش مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) با اعلام خبر موافقت شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در تعداد 3 رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، از مهرماه سال 1403 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند گفت: رشته های جدید عبارتند از:

1.  مترجمی زبان عربی
2.  کارآفرینی گرایش سازمانی
3.  حقوق انرژی

وی در ادامه گفت: ‏ایجاد رشته های مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که تاکنون تحصیل در این رشته ها در سطح دانشگاه‌های منطقه مقدور نبود، با تاسیس این رشته ها، مزیتی برای تحصیل و پژوهش دانشجویان و توسعه منطقه ایجاد می گردد.

وی همچنین از دکتر علی اکبر محمدی (پیگیری کننده و مولف طرح توجیهی کارشناسی ارشد مترجمی زبان عربی)، دکتر سمیرا پور (پیگیری کننده و مولف طرح توجیهی کارشناسی ارشد کارآفرینی گرایش سازمانی)، دکتر احمد خسروی (با همکاری اساتید دانشکده مهندسی در پیگیری و تالیف طرح توجیهی کارشناسی ارشد حقوق انرژی) و دکتر علی اشرفی (معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی) تقدیر و تشکر نمود.

دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند، ضمن تشکر از پیگیری ویژه و رایزنی دکتر احمد لامعی (ریاست دانشگاه) در حوزه وزارتی، از تلاش‌های دکتر هادی پورشافعی (مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی) و آسیه شنیده (کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی) و اعضای محترم شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته های مذکور تقدیر و تشکر کرد.

امید است با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی -پژوهشی دانشگاه باشیم.

کلید واژه ها: پذیرش دانشجو دانشکده ادبیات کارشناسی ارشد