فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بیرجند و پذیرش بدون آزمون مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به شیوه استاد محور برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۲ کد : ۲۸۰۶۳ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان گرامی می رساند دانشگاه بیرجند در نظر دارد برای مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری از بین دانشجویان استعداد درخشان و واجد شرایط مطابق با آیین نامه های پذیرش بدون آزمون (بارگذاری شده در سایت ثبت نام ) برای سال تحصیلی 1403-1404 اقدام به پذیرش دانشجو بدون شرکت در آزمون و بدون شرکت در آزمون به شیوه استاد محور نماید. متقاضیان خارج از دانشگاه می توانند از تاریخ 1403/3/12 لغایت 1403/3/31 جهت دریافت فراخوان پذیرش بدون آزمون ، رشته های مورد تقاضا و نیز ثبت نام به سایت https://dnjy.birjand.ac.ir/talent/auth/startpage و برای پذیرش بدون آزمون به شیوه استاد محور به سایت dnjy.birjand.ac.ir/talent-mastery/auth/startpage مراجعه و مدارک مورد نیاز را بارگذاری نمایند. دانشجویان دانشگاه بیرجند از طریق سامانه پویا با شناسه کاربری و رمز عبور خود وارد شده و از قسمت استعداد درخشان و برای شیوه استاد محور از قسمت استعداد درخشان استاد محور، قسمت ثبت نام استعداد درخشان، ثبت نام نمایند. در صورت بروز مشکل سیستمی در روند ثبت نام با شماره 31023414-056 و سوالات دیگر همه روزه در بازه ثبت نام از ساعت 12-13 با شماره تلفن 31023412-056 تماس حاصل فرمایند.

" جهت مشاهده هر کدام از فرم‌های مدنظر کلیک نمایید. "

رشته‌های دارای سهمیه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجند

رشته‌های دارای سهمیه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) مقطع دکتری دانشگاه بیرجند

عناوین رشته‌ها و موضوع‌های پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد به شیوه استادمحور