جلسه تکریم و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی برگزار شد

۱۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۸۲۳۴ اخبار ستادی
جلسه تکریم و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه برگزار شد.
جلسه تکریم و معارفه مدیران گروه‌های آموزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه معارفه مدیران گروه‌های آموزشی، دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی دانشگاه ضمن ارائه خلاصه ای از شرح وظایف مدیران گروه، بر اهمیت نقش حضور مستمر و نظم و انضباط کاری، حسن معاشرت و تعامل با اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان تاکید کرد. وی تأکید کرد:  از جمله وظایف مدیران گروه، پایش و  بررسی مداوم وضعیت دانشجویان، توزیع مناسب دروس، رصد مسائل آموزشی، رفاهی، فرهنگی، تربیتی دانشجویان، ارزیابی وضعیت تحصیلی، رسیدگی به امور اعضای هیات علمی، تشریح اهمیت جایگاه استاد مشاور آموزشی، و ارجاع آنان در صورت لزوم به مراکز مشاوره جهت جلوگیری از افت تحصیلی می‌باشد. وی گفت: سند چشم انداز دانشگاه بعنوان سند اصلی هدف گذاری گروه، دانشکده و دانشگاه است و گروه ها نقش مهمی در توسعه و پیشرفت و تعالی دانشگاه دارند. ایشان در ادامه ضمن تأکید بر توسعه رشته‌های جدید و میان رشته ای بر ضرورت پیگیری و ایجاد این گونه رشته ها توسط مدیران گروه ها یادآوری کرد. در خاتمه ضمن استماع نظرات حاضرین در جلسه از زحمات مدیر سابق گروه های آموزشی تجلیل و قدردانی شد.
لازم به توضیح است؛ طی احکامی جداگانه‌ای از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر حسین خزیمه نژاد به سمت مدیر گروه جدید گروه علوم و مهندسی آب؛ دکتر فرهاد آذرمی آتاجان مدیر گروه آموزشی مهندسی تولید وژنتیک گیاهی، دکتر رمضان هاونگی مدیر گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک و دکتر مهدی نصرآبادی به عنوان مدیر گروه آموزشی مهندسی مکانیک منصوب شدند.

کلید واژه ها: معارفه مدیران گروه معاون آموزشی