کسب اولین سهمیه پارالمپیک تاریخ ورزش خراسان جنوبی توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۸۲۳۹ اخبار برگزیده
علی اشتری، دانشجوی دانشگاه بیرجند، توانست اولین سهمیه پارالمپیک ورزش خراسان جنوبی را کسب کند.
کسب اولین سهمیه پارالمپیک تاریخ ورزش خراسان جنوبی توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  مراسم استقبال از علی اشتری اولین راه یافته خراسان جنوبی به پارالمپیک ۲۰۲۴ فرانسه در استادیوم آزادی بیرجند با حضور مسئولان دانشگاه و استان و جمعی از روسای هیات‌های ورزشی و ورزشکاران برگزار شد.
محمد علی ربیعی مدیر کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی پارا دو و میدانی، برای کسب سهمیه ورودی پارالمپیکِ پاریس فرانسه، ۲۵ خرداد در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران برگزار و علی اشتری از خراسان جنوبی در این مسابقات شگفتی‌ساز شد.
در این دوره از مسابقات، علی اشتری در بین ۴۵۰ ورزشکار حاضر در  رقابت‌ها توانست با ثبت رکورد ورودی پارالمپیک، سهمیه مستقیم حضور در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۴ فرانسه را کسب کند.

کلید واژه ها: پارالمپیک کسب سهمیه دانشجو اشتری